Afbeelding

Autoshow aan Havenhoofd

zaterdag 25 augustus 2018 9:30

BARENDRECHT - Voor het negende opeenvolgende jaar wordt zaterdag 25 augustus een nieuwe-autoshow gehouden op het marktplein aan het Havenhoofd in Carnisselande. Tevens zal in winkelcentrum Carnisse Veste een aantal nieuwe auto's worden getoond met elektrische en hybride aandrijving.

Verkeersschool  Peter Brugge promoot met zijn nieuwe lesauto's zijn verkeersschool. De organisator, het Barendrechtse Akse Automotive Advies b.v., heeft wederom lokale autobedrijven-merkendealers bereid gevonden om hun medewerking aan deze autoshow te verlenen.

De autodealers brengen zo'n zeventig nieuwe auto's in. Medewerkers van deze bedrijven zorgen ter plekke voor deskundige informatie aan het publiek en voor voldoende foldermateriaal en prijslijsten.

Muziek en presentaties worden verzorgt van het terras van Grand-Café Double-Dutch.

Publieksprimeur

Naast de bekende nieuwe modellen van 2018 zal de nadruk dit jaar liggen op de e-voertuigen, voertuigen met elektrische of hybride aandrijvingen en de auto's met 'groene' milieulabels A en B. Ook zal uitvoerig informatie worden verstrekt over het privéleasen van een nieuwe auto. Winkelcentrum Carnisse Veste promoot die dag feestelijk haar nieuwe huisstijl en levert zo een extra bijdrage aan de activiteiten rond de autoshow.

De autoshow start omstreeks 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Voor vragen en/of deelname aan dit auto-event kan men contact opnemen met C.C. Akse via 0180-556604 of 0653745721. www.akseautomotive.nl.