Afbeelding

Don Bosco danst: een avond vol ‘Energy’

Algemeen

RHOON - Een avond vol met ritme, beweging en ontembare energie - zo kan het optreden van de Don Bosco Dancers het best worden omschreven. Afgelopen woensdag was het weer zover; ditmaal schitterden de jonge talenten in de grote zaal van het prachtige theater Zuidplein in Rotterdam. 

Dit evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, heeft een rijke geschiedenis op de Don Boscoschool, een school voor muziek, dans en drama. Van de jongste kleuters tot aan de zelfverzekerde groep 8-leerlingen; zo’n 90 leerlingen lieten woensdag hun danskunsten zien. Maar het spektakel reikte verder dan alleen de huidige leerlingen. Ook oud-leerlingen en zelfs enkele leraren betraden het podium om hun moves te laten zien. En dat alles rond het thema: Energy!

Naarmate de avond vorderde, vulde de zaal zich met een elektrische sfeer van opwinding en trots. Ouders glimlachten breed terwijl ze toekeken hoe hun kinderen schitterden op het podium. En de ware sterren van de avond, de kinderen, werden na afloop van de energieke show overladen met bloemen, schouderklopjes en welverdiende complimenten. En één ding is zeker: volgend jaar zal Don Bosco weer net zo schitteren, zo niet meer. 

Voor volgend schooljaar kunnen ook oud-leerlingen zich aanmelden. Houdt de socials van Don Bosco in de gaten. 

Advertenties uit de krant