Afbeelding

Start reconstructie Verbindingsweg

Algemeen

RIDDERKERK – BAM infra start maandag 29 april met de reconstructie van de Verbindingsweg. Fietsers krijgen tijdens de werkzaamheden te maken met een omleidingsroute. Donderdagochtend hebben enkele bestuurders van Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) samen met aannemer BAM infra flyers uitgedeeld aan fietsers om hen hierover te informeren.

Volgens planning is de reconstructie medio november klaar. Auto- en vrachtverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de Verbindingsweg. Bam infra heeft de app 'BAM infra projecten' ontwikkeld, waarmee de aannemer iedereen die deze app op zijn smartphone downloadt, op de hoogte houdt van actuele informatie, planning en omleidingsroutes. Daarnaast brengt GRNR een digitale nieuwsbrief uit waarop belangstellenden zich kunnen abonneren via www.nieuwreijerwaard.eu.

De reconstructie van de Verbindingsweg is nodig voor een vlotte doorstroming van het verkeer en het openbaar vervoer. Bam infra verlegt en verbreedt de weg en legt kruisingen aan met nieuwe wegen (zoals de Laurierweg). Ook komen er drie ruime groenstroken waar nieuwe bomen in worden geplant.

Advertenties uit de krant