Afbeelding

Vereniging Vrienden Polders Albrandswaard

Algemeen

RHOON - Na de oprichting van de Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon is er nog een initiatief gerealiseerd, namelijk de oprichting van de VVPA (Vereniging Vrienden Polders Albrandswaard). Op 27 maart willen ze zich voorstellen zodat men weet waar ze voor staan en wat we voor ogen hebben.
VVPA heeft inmiddels al tientallen leden, maar kan er altijd meer gebruiken, want vele handen en hersens maken licht werk. Voor het bestuur zoeken ze versterking maar ook meedenkers en bewoners die zelf ideeën hebben om de polders verder op de kaart te zetten. Dus is iedereen die de polders een warm hart toedraagt en zich wil laten informeren over de motivatie en activiteiten van harte welkom op deze avond.
In aansluiting daarop zal er later dit jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV) worden gehouden waar een bestuur gekozen zal worden.

Op deze informatieavond zullen een aantal sprekers een korte inleiding houden over het ontstaan van de polders, de Gebiedscoöperatie, het streefbeeld voor het gebied en uiteraard over de vereniging. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in een informele sfeer kennis te maken. Aanvang 20 uur. De Vlakkenburg aan de Essendijk 24 in Rhoon. Facebook: https://www.facebook.com/VerenigingVriendenPoldersAlbrandswaard/

Advertenties uit de krant