Afbeelding

Kaartverkoop Johannes Passion van start

Algemeen

RHOON - Stichting Klassiek in Rhoon verzorgt vrijdagavond 12 april in de Hervormde Dorpskerk Rhoon een uitvoering van de Johannes Passion. De Passie wordt uitgevoerd door het Belgische orkest BachPlus met medewerking van het ensemble Il Gardellino. Kaarten à 30 euro zijn te koop bij Boek- en Leeswinkel het Witte Huys in Rhoon en via de website www.klassiekinrhoon.nl.

BachPlus is een Belgisch ensemble dat in 2010 werd opgericht door sopraan Elisabeth Hermans en klavierspeler/dirigent Bart Naessens. Zij voeren maandelijks cantateconcerten uit in Aalst (BE) en Aardenburg (NL). Het ensemble straalt een warme, vriendschappelijke, maar toch professionele sfeer uit. De verfrissende kijk op het enorme oeuvre van Bach weet  muziekliefhebbers van heinde en ver  te boeien. BachPlus heeft op die manier in korte tijd een plek veroverd in de nationale en internationale barokke muziekscene.  BachPlus wordt inmiddels uitgenodigd op meerdere concertpodia in Vlaanderen en in Nederland. Zie ook www.bachplus.be.

Crowdfunding
Het concert wordt mogelijk gemaakt door een crowdfundingsactie. Het benodigde geld is nog niet in zijn geheel binnen. Wie belangstelling heeft  voor de actie kan contact opnemen met Leen den Otter (email: info@dierenkliniekdenotter.nl  of tel: 0105067150)

Advertenties uit de krant