Afbeelding
Foto: Jacco van der Kemp

Inschrijvingen GJO Kamp 2019 geopend

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Ieder jaar wordt er door de GJO Rhoon een zomerkamp georganiseerd. Dit kamp is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Albrandswaard, uit de groepen vier tot en met de groepen acht. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie, tussen 24 tot 31 augustus. De kampstaf, die dit jaar uit dertien personen bestaat, is al druk bezig met de voorbereidingen, en we kunnen vast verklappen: het belooft een geweldige week te worden! De week bestaat uit allerlei diverse activiteiten, zowel op het kamphuis, als in de omliggende bossen.

Dit jaar vindt het kamp voor de 57e keer plaats. Er wordt afgereisd naar 'de Boomstronk' in Otterlo. Dit terrein ligt direct aan een uitgestrekt bos, waar ze bijna dagelijks allemaal toffe activiteiten doen. De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op 145 euro per kind. Mede door de opbrengsten van de oud-papier container, die iedere veertien dagen bij de Maranathakerk te vinden is, is de GJO in staat om de prijs te drukken. Men kan helpen door uw oud papier bij deze container te brengen. Via het rooster op de website van de GJO (www.GJORhoon.nl) of in deze krant kan men lezen wanneer de container bij de kerk te vinden is.

Om de kosten per deelnemer voor het kamp zo laag mogelijk te houden, is de GJO ook nog op zoek naar sponsoren. Financieel of in natura.
Voor het kamp zijn nog plaatsen vrij. Inschrijven kan ook via die website. Vragen via info@gjorhoon.nl.

Advertenties uit de krant