Afbeelding

Gezellig quizzen in Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL – De gezelligste quiz van Allemaal Aafje vindt dit jaar plaats op dinsdag 2 april van 14 tot 16 uur in De Brinkhoeve, Kerstraat 12, Poortugaal. Het wordt weer een hilarische strijd die geschikt is voor eigenlijk. Hier telt niet het IQ, maar het vermogen om op het goede moment het juiste antwoord op 'weetjes' uit het geheugen naar boven te halen.

Deze middag is niet alleen goed om het brein scherp te houden, maar vooral een plek om veel te lachen. Ook het samenbrengen van buurtgenoten is
een belangrijk doel van deze quiz.

Tijdens De gezelligste quiz klinkt regelmatig 'oh ja natuurlijk dat was het', ' het lag op het puntje van mijn tong', 'zie je wel ik wist het' als deelnemers net niet op de juiste antwoorden kunnen komen. Maar samen met teamleden lukt het vaak wel! Een hapje en drankje maken de middag compleet.

De gezelligste quiz van Aafje, waarbij teams van drie tot zes personen in zes rondes vragen beantwoorden over alledaagse dingen, geschiedenis en herkenbare muziek, is al jaren een begrip in Poortugaal en omstreken. Toegang is voor Allemaal Aafje leden (eventueel met een introducee) gratis, inclusief hapje en drankje. Aanmelden kan tot 28 maart bij Aafje Klantenservice, telefoon 088 - 8 233 233 (lokaal tarief) keuze 3.

Advertenties uit de krant