Afbeelding

Voorjaarsmarkt

Algemeen

De traditionele Voorjaarsmarkt van winkeliersverenging Poortugaal in de oude dorpskern is op zaterdag 21 april. Er wordt dit jaar uitgepakt uit met Muziek Centrum Albrandswaard (MCA).
Naast de vele kramen is er genoeg ruimte voor entertainment. Zo wordt het plein aan de Emmastraat die dag omgedoopt tot 'Smul en Muziekplein'. Het volledige podiumprogramma wordt verzorgd door MCA uit Rhoon. Het programma begint met een poptreden van DJ Blendits Valentin Ponjee en eindigt met de Coverband 'Volgende x Beter'. Tussendoor treden op de Earthquake band winnaar van de Golden Drum voor beste brassband van Nederland en Chantykoor de Vlaardingse Muiters. Het muziekplein wordt omzoomd door eettentjes en diverse foodtrucks.
Nieuw onderdeel van de markt is dit jaar de crea- en kunstmarkt 'Mont Martre' aan het begin van de Dorpsstraat. Elf kramen zullen speciaal worden ingericht met kunst en crea. Diverse kunstenaars zullen hun werken ten toon stellen en te koop aanbieden. Kortom: Franse sferen in de Poortugaalse dorpskern. Ook voor de kinderen is er gelegenheid zich creatief uit te leven op 'Mont Martre'. Bovendien zijn er voor hen diverse attracties te vinden zijn binnen de dorpskern.
Archieffoto: Kevin Schenk

Advertenties uit de krant