De kampleden van 2017.
De kampleden van 2017.

Nog enkele plaatsen GJO kamp vrij

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Ieder jaar organiseert de GJO Rhoon een zomerkamp voor al haar leden en andere kinderen, die graag mee willen. Dit jaar is het kamp van 18 tot en met 25 augustus. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Het GJO-kamp is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Albrandswaard van groep 4 tot en met groep 8. Het belooft weer een kampweek te worden met sporten, spellen, dropping en speuren.
Deze 56e editie van het kamp gaat de GJO weer naar kampterrein 'de Boomstronk' in Otterlo. Dit kampterrein ligt direct aan een uitgestrekt bos waarin een hoop activiteiten zullen worden gedaan. De kosten voor de kampweek zijn 145 euro per kind. Mede door de opbrengsten van de oud-papier container, die iedere veertien dagen bij de Maranathakerk staat, is de GJO in staat om de prijs te drukken. Men kan helpen door oud papier bij deze container te brengen.
Daarnaast is de organisatie nog op zoek naar sponsors. ,,We zijn al erg blij met de gift van Bravo Top en Van de Graaf & Meeusen Rivertransport, alsmede de toezegging voor pasta en rijst voor het kamp door Bravo Foods."
Tot 1 mei krijgen kinderen in de basisschoolleeftijd voorrang, daarna worden de brugklassers die een vorige editie mee zijn geweest ingeloot. Inschrijven kan via onze website (www.gjorhoon.nl). Hier is ook meer info te vinden over het kamp, of via info@gjorhoon.nl.

Advertenties uit de krant