MYSC is zaterdag te zien op RTL 4.
MYSC is zaterdag te zien op RTL 4.

MYSC: 'De beste van Nederland'?

Algemeen

RHOON - MYSC Parfumerie & Beautysalon strijdt voor de titel 'De beste van Nederland'. MYSC is door de jury van RTL verkozen tot 'De beste van Zuid-Holland' en strijdt nu om de titel 'De beste van Nederland' binnen de beautybranche.

Vanaf 14 april presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen 'De beste van Nederland', waarin bedrijven uit Nederland door middel van een zelfgemaakte vlog de kijker meeneemt in diverse beautysalons en parfumerieën. MYSC, gevestigd aan de Rijsdijk 11 in Rhoon, ging deze uitdaging niet uit de weg en neemt de kijker mee in de beautywereld van MYSC en laat zien wat ze in huis hebben.
De zelfgemaakte vlog van MYSC wordt zaterdag 14 april om 16 uur en op zondag 15 april om 9.30 uur uitgezonden op RTL4. Vanaf vrijdag 13 april staat de vlog live en is deze te zien op www.rtl.nl/debestevannederland, waarna er gestemd kan worden tot en met 4 juni 12 uur.
De beautysalon met het meest unieke concept, de leukste vlog én de meeste stemmen wint de wedstrijd en krijgt de titel 'De beste van Nederland'.

MYSC parfumerie & beautysalon gaat de strijd aan voor onze provincie Zuid-Holland en heeft jouw stem hard nodig. Wil je MYSC helpen 'De beste van Nederland' te worden? Breng dan snel je stem uit op www.rtl.nl/debestevannederland.

Advertenties uit de krant