Afbeelding

Het Verhalenhuis

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het derde Verhalenhuis komt er alweer aan; na twee uitverkochte edities zijn de verwachtingen hoog gespannen. Op 19 april komt Jeroen van Veen bij de Buytenhof vertellen over muziek en Pernissimo, een nieuw theater voor uitvoerende kunsten in Pernis.
Dit voormalige Gereformeerd Jeugdgebouw wordt door Jeroen van Veen onderhouden. Hij organiseert er evenementen zoals lig-concerten en exposities en verhuurt de locatie. Om 18.30 uur is men welkom om naar zijn verhaal te komen luisteren bij de Buytenhof aan de Rijsdijk 98 in Rhoon. Tussen de gangen van een diner door wordt van alles verteld over Pernissimo, de geschiedenis en toekomstplannen. Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar bij boekhandel Het Witte Huys en zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon. Bij Het Witte Huys zijn ook kaarten voor de komende twee edities verkrijgbaar.
Op 24 mei spreekt oud-wethouder Bert Euser over 'Burgers doen het zelf, voorbeelden uit de Albrandswaardse praktijk'. Tot slot vertelt Rien Heijboer, sportarts van het Nederlands voetbalelftal, op 21 juni over Oranje en wat u niet in de krant las.
Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard. Voor meer informatie kunt u terecht op www.verhalenhuisalbrandswaard.nl


Actie I.J.E.

Zoals ieder jaar organiseert het I.J.E.-koor weer de sinaasappelactie. De opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van de vereniging. Een zakje van 10 sinaasappels voor 2,50 euro, een zak met 30 sinaasappels voor 6,50 euro of een kist met ongeveer 100 sinaasappels voor 16 euro. Men kan de sinaasappels bestellen via de koorleden of via info@ije-rotterdam.nl.

Advertenties uit de krant