Feest!
Feest!

Yum Dames 1 kampioen

Algemeen

HOOGVLIET - Met een duidelijke 4-0 overwinning op Volley Voorne Dames 5, zijn de dames van YUM kampioen geworden in de Dames 3e klasse, poule B.
Met nog vier wedstrijden te gaan is het voor de naaste concurrentie onmogelijk de dames van YUM te achterhalen. Alle zestien gespeelde wedstrijden mondden voor de dames uit in een overwinning met 78 punten, 20 punten voor op de concurrentie. Een overwinning in Oostvoorne was voldoende om de titel binnen te slepen, er waren namelijk nog 3 punten nodig voor het kampioenschap. Er waren zaterdag vele supporters uit Hoogvliet en omstreken naar Oostvoorne gereisd om het team van YUM aan te moedigen. Na twee spannende sets, ging de winst met 22-25 naar YUM. In de beslissende derde set kon Volley Voorne geen partij meer bieden (11-25). De vierde set ging naar YUM met 25-17. Na het spelen van de laatste set kon de opgespaarde vreugde de vrije loop gelaten worden en konden de dames in het zonnetje gezet worden met taart en champagne, meegebracht door de vele supporters.
Komende zaterdag om 11 uur staat er in sporthal MFC Boomgaardshoek de volgende wedstrijd van Dames 1 op het programma. Volley2B mag in deze 'kampioenswedstrijd' als tegenstander fungeren. Volleybal vereniging YUM zal na deze wedstrijd de dames in het zonnetje zetten.
Naast YUM Dames 1 is op woensdag 14 maart ook het team van Dames Recreanten 1 kampioen geworden in de recreatiecompetitie. Ook Heren 2 en Meisjes A van YUM kunnen nog kampioen worden.

Advertenties uit de krant