Ouders konden peuterkunst kopen. Foto: Kevin Schenk
Ouders konden peuterkunst kopen. Foto: Kevin Schenk

Ouderavond van Peuterwerk

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Op dinsdag 6 maart werd een door meer dan honderd ouders bezochte ouderavond van de Stichting Peuterwerk gehouden.

Deze jaarlijkse avond was zoals altijd georganiseerd door de leden van de oudercommissies van de vijf locaties van de S.P.A. Dit jaar hadden zij het groots aangepakt.
Allereerst werd er een presentatie over peuterpuberteit gehouden door jeugdverpleegkundigen van het CJG.
Daarna vertelden twee medewerkers van Stichting Uniek uit Barendrecht over hun kledingbank. Deze stichting is samen met Stichting Vluchtelingenwerk Albrandswaard en een verloskundigenpraktijk als goede doel gekozen voor de inzamelactie.
Ouders was gevraagd kleding voor kinderen van nul tot vier jaar, hydrofiele luiers, schoenen, speelgoed en dergelijke te doneren.
Tijdens de avond was er al een vrachtwagen vol met gedoneerde goederen naar een verzamelpunt gereden. Hier zullen de goederen nog gesorteerd worden, waarna ze naar de diverse doelen gebracht gaan worden.

Kunstwerkjes
Aan het eind van de ouderavond konden ouders ook nog een door hun peuter zelfgemaakt kunstwerkje kopen op een kunstmarkt. De opbrengst hiervan is uiteraard ook bestemd voor de genoemde lokale doelen. ,,Wij kijken terug op een zeer geslaagde ouderavond en zijn blij dat de ouders met elkaar dus een vrachtwagen vol goederen gedoneerd hebben."

Foto: Kevin Schenk

Advertenties uit de krant