De Ladies Night trekt altijd veel belangstelling.
De Ladies Night trekt altijd veel belangstelling.

Villa van Alles Ladies Night

Algemeen

RHOON – De ondernemers van Villa van Alles aan de Dorpsdijk in Rhoon bieden op woensdagavond 28 juni een gezellige Ladies Night buiten hun reguliere openingstijden om. Shoppen en struinen is het motto. Ook deze keer is er weer een afwisselend aanbod aan woonaccessoires, make-up, kleding, zelfgemaakte artikelen en cursussen. De 'nacht' start om 19.30 uur en duurt tot 22 uur. Op facebook.com/villavanalles staat meer informatie.
Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de winkels van Villa-ondernemers: Brocare Style (brocante), Pien's House of Clothing (zelfontworpen kleding) en Bij Bep en Toos (creatieve cursussen). Villa-ondernemer Rijomuziek verzorgt de muzikale omlijsting met een cursistenoptreden. Onder het genot van een hapje en een drankje is het weer gezellig bijpraten.
Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor ondernemers en hobbyisten. Een KvK-nummer is niet noodzakelijk. De prijs bedraagt 12,50 euro aangezien Villa van Alles graag andere ondernemers en ook hobbyisten een podium wil bieden in ondernemen. Aanmelden als deelnemer kan bij Jacqueline via villavanalles@gmail.com, onder vermelding van bedrijfsnaam, website, naam en telefoonnummer.

Advertenties uit de krant