De veiling is altijd een happening. Archieffoto: De Schakel Albrandswaard.
De veiling is altijd een happening. Archieffoto: De Schakel Albrandswaard.

Jaarlijkse Haringparty

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De jaarlijkse Haringparty komt er weer aan. Op donderdag 22 juni houdt Tafelronde 154 Rhoon weer de traditionele haringparty bij het Kasteel van Rhoon.

Vanaf 16.30 uur is men weer welkom om van de eerste Hollandse Nieuwe te genieten. Ook dit jaar zin er weer uiteenlopende veilingitems en een loterij. De organisatie kan jaarlijks rekenen op duizenden euro's voor het goede doel. Dit jaar steunt de Tafelronde twee goede doelen: Stichting Ambulancewens en een belevenistuin voor ouderen met dementie.
Wie erbij wil zijn en goede doelen wilt steunen, kan kaarten kopen voor dit evenement. Kaarten kosten 25 euro en zijn te koop bij Stout Fietsen in Rhoon en de Formido in Poortugaal. Wie zich als bedrijf wil promoten tijdens de Haringparty kan mailen met info@rt154.nl.

Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van tweehonderd medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis de laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Belevenistuin Smeetsland
Aafje Smeetsland is een verzorgingshuis in Rotterdam IJsselmonde, waar mensen met dementie verpleegkundige zorg krijgen in een fijne omgeving. Daarnaast zijn er kortdurende programma's voor revalidatie. Met de opbrengst van de Haringparty is het de bedoeling een belevingstuin te realiseren. Centraal staan daarbijontmoeting en activiteiten voor de bewoners. Naast (voel)planten, bloemen en kruiden, komen er ook andere elementen om van de tuin een zintuigprikkelende belevenis te maken.
Meer informatie: www.rt154.nl/events.

Afbeelding

Advertenties uit de krant