Daan was een van de uitverkorenen.
Daan was een van de uitverkorenen.

Voetbalclinic met Dirk Kuyt

Algemeen

RHOON – De elfjarige Daan nam vrijdag 2 juni deel aan de voetbalclinic met Dirk Kuyt. Daan was een van de 120 uitverkoren kinderen om op de campus van de KNVB in Zeist training te krijgen van Dirk en verschillende KNVB trainers.

De middag begon met een speciale kids-persconferentie waar kinderen de vooraf ingestuurde vragen konden stellen. Na het vragenvuur startte de voetbalclinic onder leiding van Dirk Kuyt. Samen met diverse KNVB trainers werden oefeningen uitgelegd, tips gegeven maar vooral veel gevoetbald.

Continental, dat official supplier van de KNVB is, maakte de middag mogelijk. Het streven van deze bandenleverancier is dat iedereen goed voorbereid op pad gaat, zowel op de weg als op het voetbalveld.
Dirk Kuyt heeft zijn hele voetbalcarrière het belang van een goede voorbereiding erkend en is daarom de perfecte ambassadeur. De voormalig voetballer is enthousiast: ,,Ik heb er alles aan gedaan om alles uit mezelf en uit mijn carrière te halen. Daar heb ik elke dag keihard voor gewerkt en ook de rol van een optimale voorbereiding heb ik nooit onderschat. Elke dag op zoek naar verbeteringen en als ik kinderen daarbij kan helpen, en zie hoe enthousiast ze zijn, dan krijg ik daar ook een glimlach van.''

Afbeelding

Advertenties uit de krant