Proefjes, proefjes, proefjes...
Proefjes, proefjes, proefjes...

Technische Portland Kidz

Algemeen

RHOON - Het wijkcentrum van Portland stond zaterdag 25 maart bol van de techniek. Ondanks het mooie weer kwamen veel Portland Kidz een kijkje nemen in de wondere wereld van de techniek.

Er was een leuke droogijs show van Professor Mina Mirakel en er konden een flesje badzout, haargel en een potje slijm worden gemaakt.

Dunya, Jara, Katinka en Stacey allen leerlingen van het Dalton Lyceum Barendrecht hadden een heus Science Lab waar de kinderen een hover cd konden maken en tal van leuke scheikundige proefjes konden bekijken en doen. Verder konden de Kidz volop bouwen en spelen met technisch Lego.

Deze middag, die de organisatie van Portland Kidz graag wilden laten doorgaan, kon plaatsvinden dankzij de hulp van het Delta Port Donatie Fonds, Mad Science, Benyos.nl en Altijd Gezelli. De organisatie bedankt al deze sponsoren voor de bijdrage.
De vrijwilligers kijken terug op een geslaagde middag en zijn alweer bezig met de volgende activiteit het jaarlijkse paaseieren zoeken.

Paaseieren
Dit jaar wordt het zoeken naar eieren gehouden op eerste paasdag op zondag 16 april van 10 tot 12 uur. Aanmelden voor deze activiteit kan via Facebook of activiteitenjeugdportland@gmail.com.

Advertenties uit de krant