Afbeelding

Potgronddagen bij Intratuin

Algemeen

RHOON – Intratuin verklaart de lente voor geopend. De bomen worden weer groen, de krokussen breken open en dieren ontwaken uit hun winterslaap. De natuur bruist, bloeit, ontluikt en ontspruit. En dat doet het ook in Intratuin Rhoon. Op zaterdag 25 maart is het potgronddag bij Intratuin Rhoon.

Tijdens de potgronddagen zijn er diverse activiteiten. Zoals Potgrond drive-in Lekker makkelijk. Blijf lekker in de auto zitten, dan laden medewerkers de zakken potgrond en tuinaarde in. Vervolgens kan men een tuinplant uitzoeken met 25 procent korting.
Ook kan men inspiratie opdoen voor de nieuwste trends en gratis tuinadvies inwinnen. Men kan daarbij ook foto's meenemen. De groenspecialisten helpen desgewenst mee aan een grove schets zodat men gelijk aan de slag kan. Daarnaast krijgen alle Intratuin-bezoekers tot en met pasen bij hun aankoop een tweede entree gratis voor Nederlands tuininspiratiepark 'De tuinen van Appeltern' (zolang de voorraad strekt).
Verder kan men grondadvies inwinnen en is er een demonstratie compost maken.
Kinderen kunnen een wormenbak maken of het blotevoetenpad betreden. De kinderen bouwen zelf bouwen ze hun wormenbak op en krijgen een knutselvel mee naar huis om thuis de wormen van dichtbij te bekijken. Deelname aan de workshop kost 2,50 euro. Opgeven voor workshop kan via de servicebalie van Intratuin Rhoon, info@rhoon.intratuin.nl of 010-5017755. Daarnaast ligt er in de vestigingen een blotevoeten pad klaar waar kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met de natuur.

Advertenties uit de krant