Afbeelding

Jubileumloterij PSV

Algemeen

POORTUGAAL - Op 20 april 2017 is het negentig jaar geleden dat PSV Poortugaal werd opgericht. De toekomstige jubilaris wil deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Daarbij wordt ook het feit gevierd dat de voetbalvereniging nu tien jaar op het huidige Sportpark Albrandswaard zijn plek heeft.

Het jubileum zal dan ook op gepaste wijze worden gevierd door de Poortugaalse voetbalvereniging. Dit gebeurt onder meer met een receptie, een activiteit voor de jeugd en een feestavond.
Gelijktijdig zal worden stilgestaan bij het feit dat tien jaar geleden het huidige sportpark Polder Albrandswaard in gebruik werd genomen.

Loterij
De kosten van dergelijke activiteiten zijn aanzienlijk en om die reden heeft het organisatiecomité besloten een loterij te houden, waarbij prijzen te winnen zijn.
Eventuele overblijvende gelden uit de loterij zullen worden aangewend voor het opknappen van de accommodatie aan de Albrandswaardseweg 84a.

Op zaterdag 28 januari 2017 werd het eerste lot van de jubileumloterij van PSV Poortugaal verkocht aan Ruud Bijkerk, balsponsor van de wedstrijd Poortugaal zat – TransvaliaZW.

Prijzen
Er zijn diverse prijzen te winnen zoals een scooter, fiets, Pandora set, stuntstep en diverse diner- en waardebonnen. De loten kosten 5 euro per stuk en de trekking van de loterij zal plaatsvinden op de feestavond, die staat gepland op 17 juni.

Advertenties uit de krant