Afbeelding

Knappe overwinning van WCR

Algemeen

RHOON – WCR heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan door een knappe 5-1 zeg op JHR te boeken. Ondanks het feit dat WCR enigszins gemankeerd was, toonde het wel de nodige gretigheid en was het JHR vanaf minuut een de baas.
Dit leidde al snel tot een mogelijkheid voor Jeremy van der Ent, die zijn inzet op de paal zag belanden. Tien minuten voor rust was het wel raak. De gebroeders Kevin en Jeffrey van Veen namen een inworp op links, waarop eerstgenoemde de bal voortrok. Van der Ent stond, zoals wel vaker, op de goede plaats: 1-0. Ook de 2-0 was fraai. Jerrel Paskald onderschepte de bal rond de middencirkel, stoof op en zette met een steekpass Chemano Cruden 1-op-1. De rappe rechtsbuiten haalde de trekker over waarna WCR met een 2-0 ruststand de kleedkamers opzocht.
Na de hervatting een onveranderd spelbeeld. Een hoekschop van Jeffrey van Veen werd door Paskald binnengekopt (3-0). Even later spatte een schitterende poeier van Jeffrey Heinen op de paal uiteen, waardoor de Rotterdammers (tijdelijk) een tegengoal werd bespaard. Van der Ent scoorde uit een van richting veranderde vrije trap en Jeffrey van Veen reageerde alert op een matige terugspeelpass en verschalkte de goalie met een stiftje. Inmiddels waren de ervaren Mike Steenbeek, Victor Ramos en Daniel Duarte in de ploeg gebracht om voor extra rust te zorgen.
JHR scoorde vlak voor tijd nog wel de eretreffer, waardoor 5-1 de eindstand werd. Na de wedstrijd werd Jerrel Paskald uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Bij de eerder gespeelde uitwedstrijd tegen Hillegersberg en AGE-GGK waren dat respectievelijk Wesley van Lit en Giovanni Hagendoorn. In de komende speelronde wacht WCR het pittige uitduel met CKC dat vijfde staat. Op Sportpark 't Veer zal om 14.30 uur worden afgetrapt.