Afbeelding

Daadwerkelijk in de buurt

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De gemeente Albrandswaard hield donderdag 6 oktober weer een 'Daadwerkelijk in de buurt dag'. Op deze dag werken wethouders en veel ambtenaren niet vanuit het gemeentehuis, maar gaan ze aan de slag in de gemeente.

De handen werden uit de mouwen gestoken om verschillende projecten in Albrandswaard aan te pakken. Voorgaande jaren bezorgden zij mensen in een verzorgingstehuis een bijzondere dag, knapten zij speeltuintjes op, hielpen ze mee op scholen en boden ze hulp bij de voedselbank.
Ook dit jaar werden er weer verschillende activiteiten uitgevoerd. Zo hielpen ze op de Zorgboerderij De Buytenhof mee bij het oogsten van fruit en verrichte ze afbouwwerkzaamheden aan het Buytenhuis. Bij Delta/ Antes waren de extra handjes van de ambtenaren meer dan welkom bij de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling 'Aanloop' en bij de maaltijdvoorziening.

Ook konden de vrijwilligers van Zorgcentrum Klepperwei en de Hooghe Werf extra hulp goed gebruiken bij de 'mannenmiddag'. Vrijwilligers waren hard nodig om de mannen te begeleiden bij een boottocht vanuit Hoek van Holland. Rond het gebouw aan de Zwaardijk 1 zijn zowel wethouders als ambtenaren bezig geweest met het opknappen van de openbare ruimte. De scouting Albrandswaard was erg blij met deze actie.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant