Afbeelding

Kerstconcert Mathilde Santing

Algemeen

RHOON - Het jaarlijkse kerstconcert in de Rhoonse Dorpskerk zal dit jaar gegeven worden door Mathilde Santing. Het is alweer het achttiende Kerstconcert dat de Lions Club Rhoon Oude Maas samen met hoofdsponsor RABO Bank organiseert. En dit wordt een reprise, want ook in 2004 heeft Mathilde Santing al een geslaagd optreden verzorgd in de mooie kerk te Rhoon.
Met haar prachtige fluwelen stem en de keuze van haar liedjes weet Mathilde haar publiek al jaren tot in de ziel te beroeren. Mathilde heeft met haar muzikale talenten belangrijke en prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder drie Edisons, de Popprijs en een Gouden Harp.

Dit jaar gaat een deel van de opbrengst van het concert naar de Stichting Altijd Feest. De vrijwilligers van deze stichting verzorgen sinds 2014 verjaardagsfeestjes voor minderbedeelde kinderen van vier tot twaalf jaar in Albrandswaard en Barendrecht. Het andere deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van Streekhospitaal Murambinda in Zimbabwe. Deze Stichting wordt al een aantal jaren door de Lions Club Rhoon Oude Maas ondersteund.
De entreeprijs voor dit benefietconcert bedraagt 25 euro. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij  Het Witte Huys en bij Primera in Rhoon of bestellen via de website www.lions.nl/rhoon.oudemaas.

Advertenties uit de krant