Afbeelding

SeniorWeb voor alle computerproblemen

Algemeen

POORTUGAAL - Het SeniorWeb Leercentrum Poortugaal is een van de activiteiten van Stichting Welzijn Albrandswaard. De cursussen en inloopspreekuren vinden plaats in wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal.
Windows 10 is ruim een jaar oud. Heel veel mensen zijn overgestapt en genieten van het uiterst betrouwbare besturingssysteem. Maar er zijn ook nog steeds mensen die grote problemen hebben met Windows 10. Juist voor deze mensen organiseert SeniorWeb Leercentrum Poortugaal op de maandagmiddag een cursus. In kleine groepen, met individuele aandacht en gegeven door gekwalificeerde docenten.
Op maandag 19 september start de cursus en de lestijden zijn van 13.30 uur tot 15.30 uur. Deze cursus zal ongeveer vijf weken duren. De kosten zijn vijftig euro inclusief koffie en naslagwerk. Aanmelden kan via email  seniorweb.albrandswaard@gmail.com of per telefoon via 010-5014037.
Het SeniorWeb Leercentrum kent ook een inloopspreekuur. Dat is op elke maandagochtend van 9.30 tot 12 uur in De Boekenstal. Hier kan iedereen terecht voor computervragen of voor vragen over Ipad, Samsung tablet of smartphone.

Advertenties uit de krant