Afbeelding

Truck Arco Rallysport te bewonderen op Landbouwdag

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Voor de mensen van de stichting Arco RallySport in Poortugaal zijn het momenteel drukke dagen. Als eerste staat daar de deelname aan de jaarlijks terugkerende Historische Landbouwdag Rhoon op zaterdag 17 september (www.historische-landbouwdag-rhoon) op de agenda. Daarbij mag een echt 'dorps' rallyteam natuurlijk niet ontbreken. Dus wie altijd al eens achter het stuur van een echte Dakar truck heeft willen zitten, krijgt nu de kans. Vanaf 10 uur staan de rallytruck en de servicetruck zaterdag in een bivak opstelling zodat iedereen kan ervaren hoe er gewerkt wordt aan de wagens tijdens een echte rally.
En op zondag 30 oktober zal tijdens de RTL7 Pre-Proloog het gehele team acte de présence geven op de speciaal voor deze gelegenheid geprepareerde baan op het Eurocircuit in Valkenswaard (www.preproloog.nl). Daar zal het team, samen met andere Dakar-gangers, het publiek een spectaculair voorproefje geven van alles wat er te gebeuren staat tijdens de Dakar.
Als 'grande finale' neemt het team deel aan de Dakar 2017. Een evenement dat wereldwijd zijn weerga niet kent en wordt gevolgd door miljoenen mensen. De deelname aan deze zwaarste rally ter wereld (www.dakar.com) is waar het team het allemaal voor doet.
Deze editie heeft als naam The Odyssey meegekregen en zal als vanouds een gigantische slijtageslag worden voor mens en machine. Dakar 2017 gaat door Paraguay, Bolivia en Argentinië. De start zal plaatsvinden in de hoofdstad van Paraguay (Asuncion) en de rally zal na 9000 kilometer finishen in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië.
Arco RallySport kan dit alles niet zonder sponsors. Wie ervoor kiest om als sponsor lid te worden van de Arco RallySport familie bereikt op vele manieren een heel groot publiek. En wie Arco RallySport steunt, steunt ook het goede doel: de Stichting Kika. Deze stichting heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker te vergoten naar 95%. Om dit te realiseren is nog veel en kostbaar onderzoek noodzakelijk. Een deel van het door Arco opgehaalde sponsorbedrag gaat naar deze stichting.
Voor vragen of aanmelden als sponsor: een mail naar info@arcorallysport.nl.

Advertenties uit de krant