Afbeelding

Tussen Kerkbank en Kantinestoel is terug

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het alom bekende radioprogramma 'Tussen Kerkbank en Kantinestoel' is terug bij de omroep RTV Albrandswaard. Het programma was jarenlang (twaalf jaar) te horen op de toenmalige omroep Studio West IJsselmonde en was de laatste jaren te beluisteren bij Radio President, 010FM en recentelijk bij Wereldstad.

Vanaf half/eind september is het programma te beluisteren bij RTV Albrandswaard. Presentator Jan Jongerius en mede-presentator Marja Boedart (om de twee weken) worden ondersteunt door de technische staf Rob Molenaar en Bas van Driel. Ook de maker van reportages en impressies Pier Vermeulen draagt zijn steentje bij.

Het programma kent straks een andere begintune, een aangepast format, boeiende gasten, maar draagt wel met dezelfde naam: Tussen Kerkbank en Kantinestoel (TKB&KS). TKB&KS gaat ook nauw samenwerken met andere informatie programma's en andere regio-omroepen.

De overstap van de gehele crew van het programma naar een andere omroep is in goed overleg gegaan, mede door het feit dat er nieuwe uitdagingen voor de deur staan voor de radiomakers. Begin september wordt er bekend gemaakt op welke datum (op zondag van 12.00 tot 14.00 uur) de eerste uitzending is en welke gast men kan verwachten.

Advertenties uit de krant