Afbeelding

Netwerken en meer bij Meetz!

Algemeen

POORTUGAAL - Meetz! biedt de ondernemende professional graag de mogelijkheid om uit de dagelijkse routine te komen. Met die gedachte organiseren het bedrijf iets nieuws, de Weekbreak. 

Het maandelijks event op de woensdagochtend met uitdagende opdrachten en deskundige sprekers. Tijdens Weekbreak krijgen ondernemers waardevolle tips en tools die ze direct kunt implementeren in zowel het bedrijf als in het dagelijkse leven.

Op woensdag 24 augustus zal gastspreker Geert Teunissen de aanwezigen begeleiden door de "Creative Experience Tour". Een verfrissende en interactieve masterclass waarin communicatie, creatief denken, het verleggen van grenzen, netwerken, talent en 'het
onderscheidende vermogen' centraal staan. 

Het programma begint op 24 augustus om 8.45 uur met koffie en thee in het Atrium en wordt vervolgd door een ontbijt. Om 10 uur is de masterclass en daarna is er om 11.30 uur nog napraten en netwerken. 

Reserveren kan via www. meetz.nu/weekbreak en kost 37,50 euro exclusief btw. Meetz! is te vinden onder het gemeentekantoor aan de Hofhoek in Poortugaal.

Advertenties uit de krant