Afbeelding

G-Voetbaltoernooi bij BVV

Algemeen

BARENDRECHT - Het 24e Nationale G-Voetbaltoernooi vindt plaats op woensdag 3 augustus. Net als in alle voorgaande edities is BVV Barendrecht gastheer en wordt het toernooi op sportpark De Bongerd afgewerkt.

Het jaarlijks terugkerende toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING, PWC en Staatsloterij.
Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door bekende trainers van profclubs. De clubs leveren allemaal een bijdrage door belangeloos wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. De G-voetballers hebben een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi op De Bongerd.

Het toernooi is vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is dus van harte welkom. Om 10 uur is de opening, om 10.45 uur beginnen vervolgens de poulewedstrijden. Vanaf 15.45 uur zijn de finales van de penaltybokaal op het hoofdveld, om 16.15 uur gevolgd door de finales van de wedstrijden. Om 17 uur is de prijsuitreiking op het hoofdveld.

Bezoekers uit Barendrecht en omgeving wordt wel geadviseerd om met de fiets naar sportpark De Bongerd te komen, want omdat er voetballers uit het hele land meedoen is de parkeergelegenheid gedurende die dag mogelijk wat beperkt.

Advertenties uit de krant