Afbeelding
Foto: BOB BRUYN

Kamermuziek Kasteel

zondag 26 mei 2024 10:00

RHOON - Ook dit seizoen is de commissie Klassiek-Kamermuziek van de Stichting Kasteel van Rhoon er weer in geslaagd een bijzonder optreden te boeken. Op zondag 26 mei om 11.30 uur treedt de Academie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest op in de Empirezaal.

Sinds het concertseizoen 2021/2022 nodigt het Rotterdams Philharmonisch jaarlijks een groep jonge talentvolle internationale strijkers uit om deel te nemen aan de orkestacademie.

Zij spelen mee in het orkest en worden daarin begeleid door de aanvoerders en andere musici, ook nemen zij o.a. deel aan educatie- en kamermuziekprojecten.

Het doel is om tijdens het concertjaar zoveel mogelijk ervaring op te doen. Met de orkestacademie wil het RPhO bijdragen aan een mooie start van de muzikale carrière van jonge musici. 

Online kaarten bestellen via  https://bit.ly/KKM240526 . Indien nog voorradig te koop vóór aanvang aan de deur à 17,50 euro. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart naar binnen voor 5 euro. kinderen t/m 14 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben vrije toegang.
Meer uitgebreide info via https://bit.ly/KM240526